en|
GoLiveClip The Netherlands
en|

GoLivePhone® App

Maak uw smartphone een stuk slimmer

De GoLivePhone app werkt naadloos samen met de GoLiveClip. Via Bluetooth staan beide met elkaar in verbinding. De clip stuurt alle gegevens door naar de app die ze overzichtelijk weergeeft op uw telefoon en in actie komt wanneer het nodig is. De GoLivePhone app werkt op iedere Android (5.1 of hoger) en iOS 5 (of hoger) smartphones met BLE (Bluetooth).
De GoLivePhone app is hier gratis te downloaden.
     

Het Android telefoonmenu of het onze?

We hebben een eigen telefoonmenu ontwikkeld. Uw volledige telefoon krijgt daarmee een extra gebruiksvriendelijke bediening. Ideaal voor beginnende smartphonegebruikers en iedereen die gewoon van een eenvoudige bediening houdt. U kunt ook gebruikmaken van het standaard Android menu en daarin de GoLivePhone app aanklikken. U bepaalt wat u het prettigst vindt, uw smartphone past zich eenvoudig aan. (Android only)
 

Automatische valdetectie

Clip en app reageren
direct bij een val

Een goed voorbeeld van de naadloze samenwerking tussen GoLiveClip en GoLivePhone app is de valalarmering. Zodra de GoLiveClip signaleert dat u valt, stuurt de GoLivePhone app automatisch een alarmbericht naar de door u ingegeven contacten.

Slimme valrisico analyse

U valt al op
vóór u valt

De GoLivePhone app geeft de metingen van de GoLiveClip duidelijk weer in overzichten en grafieken. Als u wat moeilijker beweegt of aan uw tweede jeugd bent begonnen, is de valrisico analyse extra interessant. Aan de hand van uw bewegingen door de dag heen, maakt de app in één oogopslag inzichtelijk of uw risico op een val is toegenomen. U kunt doorklikken om in detail te zien waardoor dit risico precies is veranderd. Vervolgens helpen de oefeningen in de GoLiveActive app u om bijvoorbeeld uw balans of lenigheid te verbeteren.

Eenvoudig alarmmelding

Ook in de app
volstaat één druk op de knop

Naast de GoLiveClip is ook GoLivePhone app voorzien van een alarmknop. Met één druk op de alarmknop kunt direct 112 bellen of door u ingestelde contactpersonen om hulp vragen. Zij ontvangen samen met uw hulpverzoek de exacte locatie waar u zich op dat moment bevindt. (Android only)

Goed om te weten

Extra functies voor extra veiligheid

We geven u hier alvast een idee van enkele van de functies die we u bieden met de GoLivePhone app. (Android only)

medicijnbeheer

Altijd op tijd uw medicatie

Uw persoonlijke assistent stuurt u een herinnering wanneer u welk medicijn moet innemen.

Veilig gebied instellen

Nooit meer dwalen of verdwalen

Zodra u te ver van huis of uw bestemming komt, krijgt u een waarschuwing. Ook eventuele personen die u daarvoor instelt, krijgen een bericht. De GoLivePhone app wijst u met eenvoudige aanwijzingen de weg terug, uw omgeving weet precies waar u bent en kan u eventueel begeleiden.

De "Hoe gaat het" knop

Even laten weten hoe u zich voelt

Voor de mensen die om u geven, is een klein gebaar vaak al voldoende geruststelling. Via de GoLivePhone® app laat u door middel van een smiley even snel weten hoe het met u gaat.

Eenvoudige bediening

Duidelijk, gebruiksvriendelijk en Nederlands

We willen persoonlijke veiligheid bereikbaar maken voor iedereen, daarom hebben we zoveel aandacht besteed aan het gebruiksgemak van onze app. U stelt alleen de functies in die u wilt gebruiken. De iconen op uw scherm maakt u zo groot en duidelijk als u dat wenst. De bediening is logisch en volledig in het Nederlands. Verder is er een uitgebreide online handleiding met stap voor stap uitleg.

Locatiebepaling

Snel zicht op waar u bent

Vindt u het een prettig idee dat indien nodig, altijd iemand weet waar u precies bent? Dan kunt u uw locatie delen met een of meerdere contactpersonen die u daarvoor instelt. Dat geeft u en de mensen die om u geven een gerust gevoel.

Activiteitenmonitor

Bewegen is gezond
voor iedereen

De GoLiveClip verzamelt continu gegevens over hoeveel u beweegt. De GoLivePhone app geeft alles overzichtelijk weer: aantal stappen, verbrande calorieën, tijd dat u actief bent, afstand die u heeft gelopen en nog veel meer. Verder kunt u een waarschuwing instellen, zodat uw contacten een melding krijgen als u een bepaalde tijd helemaal niet actief bent geweest.

Makkelijk en automatisch

Er is ook veel
wat de GoLivePhone® app
niet doet...

Alle slimme metingen gebeuren helemaal automatisch door de GoLiveClip, waarna ze vanzelf in de app worden geladen. U merkt daar niets van en hoeft er ook niets voor te doen. U kunt regelmatig de app bekijken, maar dat hoeft niet. Zodra er een afwijking wordt waargenomen, krijgt u immers automatisch een waarschuwing. Zo maken wij van uw smartphone een echt slimme telefoon.