en|
GoLiveClip The Netherlands
en|

GoLiveAssist®

Ondersteuning op afstand is voortaan heel dichtbij

Met GoLiveAssist houdt u de mensen om u heen betrokken en aangesloten. Via GoLiveAssist hebben zij online inzicht in de gegevens die de GoLiveClip verzamelt. U bepaalt zelf welke informatie u deelt en welke mogelijkheden uw contactpersonen krijgen om u te ondersteunen.
 

Automatisch gegevens delen

De mensen die om u geven kijken mee

GoLiveAssist werkt op elke smartphone, tablet, laptop of pc met een internetverbinding. De contactpersonen die u daar toestemming voor geeft, kunnen zo op afstand meekijken met de metingen die de GoLiveClip continu doet. Ze krijgen een alarmmelding als dat nodig is, maar kunnen ook zelf vinger aan de pols houden door wanneer ze maar willen GoLiveAssist te bekijken. Een hele geruststelling.

Toegang tot GoLivePhone app

Hulp op afstand

De GoLiveClip werkt naadloos samen met de GoLivePhone app waarin u alle instellingen van uw clip bijhoudt. Als u dat prettig vindt, kunt u een of meerdere contactpersonen toestemming geven om via GoLiveAssist op afstand aanpassingen te maken in uw GoLivePhone app. Een nieuwe functie toevoegen, een herinnering aanmaken...Het kan allemaal heel eenvoudig op afstand met GoLiveAssist. Een of meerdere personen die dicht bij u staan, beheren de GoLivePhone app samen met u en zorgen ervoor dat alles actueel blijft en niemand iets vergeet. (Android only)

Trendanalyse

Voorspellen en voorkomen

Uit de metingen die de GoLiveClip doet, komen trends naar voren. Bijvoorbeeld: u zet steeds minder stappen of u gaat anders bewegen. GoLiveAssist geeft inzicht in deze trends en maakt u en de mensen om u heen ervan bewust. Zo kunnen eventuele risico’s worden beperkt of kunt u tijdig oefeningen doen om te werken aan uw spierkracht of mobiliteit. Speciaal hiervoor hebben we de GoLiveActive app ontwikkeld. GoLiveAssist is gratis te downloaden in Google Play of de App Store. Een gerust gevoel voor u en de mensen om u heen.
appstore  Google Play Store