en|
GoLiveClip The Netherlands
en|

Omarm het gevoel
van vrijheid.
Altijd. Overal.

GoLiveClip, de allereerste activiteitenmonitor, alarmmelder, valrisicometer én valdetector ineen!

De alles-in-een veiligheidsclip

Valpreventie
& -detectie

Alarmknop

Activiteiten-
monitor

Graag willen we u de intelligente GoLiveClip voorstellen, een (in)activiteiten tracker, val preventor & detector en alarm button in een. Eenvoudig vast te klippen op of onder je kleding, zelfs aan een koord om je nek onder de douche. Ze staat met bluetooth in verbinding met de GoLivePhone app op uw smartphone en voert alle metingen volledig automatisch uit.

Alarm button

Hulp slechts 1 druk op de knop verwijderd, altijd en overal

Mocht u zich een moment onveilig voelen of om een andere reden hulp nodig hebben, kunt u op de mobiele alarm knop drukken van de GoLiveClip. De door u ingestelde contacten, formeel of informeel, worden gewaarschuwd waar u zich bevindt en dat u hulp nodig heeft.

Val detectie

Na een val volgt er automatisch een waarschuwing met locatie tracking.

De GoLiveClip neemt automatisch waar als de gebruiker gevallen is en stuurt dan direct een sms en een mail naar de ingestelde contacten, formeel of informeel.

Draag de clip zoals u het dat wenst

Persoonlijke veiligheid,
persoonlijke stijl

Kraag

BH

Broekriem

Volwaardige activiteitenmonitor

Houd bij hoe actief u bent

De GoLiveClip houdt automatisch bij hoeveel u beweegt: aantal stappen, verbrande calorieën, tijd dat u actief bent, afstand die u heeft gelopen en nog veel meer. De CLIP meet zelfs het onderscheid in „MET-waarde” van de activiteit. Immers een activiteit met een MET-waarde van meer dan 3 draagt optimaal bij tot uw gezondheid. De bijbehorende GoLivePhone app geeft alle gegevens overzichtelijk weer. Dat stimuleert u om actief te blijven of bepaalde doelen te halen. Verder kunt u een waarschuwing instellen, zodat uw contacten een melding krijgen als u een bepaalde tijd helemaal niet actief bent geweest. Veiligheid gaat vóór alles bij de GoLiveClip.

Val risico analyze

Preventie en
vroege herkenning

Omdat de GoLiveClip zo eenvoudig is in gebruik en automatisch alle metingen doet, is ze ook ideaal om een verhoogd valrisico te herkennen. De GoLiveClip meet constant essentiële val risico indicatoren en waarschuwt u en eventueel door u ingestelde contacten, als er sprake is van een verhoogd valrisico. Met behulp van de oefeningen in de GoLiveActive app of bijvoorbeeld door een bezoek te brengen aan een fysiotherapeut kunt u vervolgens dit val risico weer verlagen. Immers voorkomen is beter dan genezen.

Hou het eenvoudig

Voor en door iedereen te gebruiken

De GoLiveClip is licht, modern en zeer eenvoudig te bedienen. Kortom voor iedereen, op ieder moment, waar u ook bent. Of u zich een moment minder veilig voelt of een verhoogd valrisico heeft vanwege de sport die u uitvoert, de hobby die u heeft, het beroep dat u uitoefent of misschien uw gezondheidssituatie of leeftijd, met de GoLiveClip voelt u zich altijd vrij en veilig.

Fijn om te weten over de GoLiveClip

Werkt met Android en iOS smartphones voorzien van BLE

De GoLiveClip staat automatisch in verbinding met uw smartphone met daarop de GoLivePhone app. De metingen die door de GoLiveClip gedaan worden zijn in de GoLivePhone app in te stellen net als de contacten met wie u deze informatie eventueel wilt delen.

Lange batterijduur

De batterij gaat afhankelijk van het gebruik tot drie dagen mee, waarna ze in 1.5 uur weer helemaal draadloos opgeladen kan worden. De Clip geeft zelf aan als de batterij leeg geraakt (led indicatie lampje) maar ook op uw telefoon zal dit duidelijk zichtbaar zijn. U kan instellen dat u en indien gewenst uw contactpersonen, gewaarschuwd worden als de batterij leeg begint te geraken.

Draadloos opladen

De GoLiveClip is bedacht om zo eenvoudig mogelijk te kunnen worden gebruikt, dus vergeet het uit de knoop halen van een oplaadkabel, leg de Clip eenvoudig op de meegeleverde draadloze oplader en in 1.5uur is die weer helemaal gebruiksklaar opgeladen, voor dagen meetplezier.

Waterdicht

De GoLiveClip is spatwater dicht. U kunt de Clip dus gewoon in de regen gebruiken, maar bijvoorbeeld ook onder de douche. Immers in de badkamer gebeuren de meeste val ongelukjes. Wel zo geruststellend, de GoLiveClip is ECHT altijd en overal paraat voor uw veiligheid.