en|
GoLiveClip The Netherlands
en|

GOLIVEACTIVE

DE GOLIVECLIP EN HAAR BEGELEIDENDE APPS ZORGEN ER NIET ALLEEN VOOR DAT JE VEILIG BENT. ZE HOUDEN JE OOK GEZOND EN FIT!

We weten vandaag de dag meer over ons lichaam dan ooit tevoren – en we leren nog elke dag meer. Door aandacht te geven aan de dingen die ons lichaam nodig heeft, ademen we plotseling een frissere lucht. Ervaren we een nieuwe helderheid van geest. Ontdekken we ons nog onbekende energiereserves. Lopen we met een nieuwe veerkracht in elke stap.

De mogelijkheden van moderne technologie zorgen ervoor dat we steeds grotere hoogten bereiken, doordat gadgets als GoLiveClip ons steeds gedetailleerder het pad van het gezonde, bewuste leven kunnen wijzen.

LICHAAMSBEWEGING, JOUW TEMPO, JOUW TIJD

Onze GoLiveActive app voorziet je van alles wat je nodig hebt om gebalanceerd, sterk, gezond en fit te worden én blijven. De app bevat een uitgebreide verzameling oefeningreeksen, ingedeeld in twee ‘omgevingen’ – voor maximale gebruiksvriendelijkheid.

De intensiteit van de oefeningen kan te allen tijde aangepast worden: kies een niveau dat je zelf prettig vindt! Je kunt de oefeningen bovendien geheel zelfstandig uitvoeren: waar en wanneer je maar wilt.

WETENSCHAPPELIJK GEVALIDEERD

Alle oefeningen in de GoLiveApp zijn ontworpen op basis van wetenschappelijke studies, wat de oefeningen bruikbaar, efficiënt en geschikt voor alle leeftijden maakt. Pas de oefeningen aan aan jouw leeftijd en conditie – en ga aan de slag!