en|
GoLiveClip The Netherlands
en|

Over ons

Wij geloven dat vrijheid meer is dan de mogelijkheid om te gaan en staan waar we willen: vrijheid is een gevoel. Met behulp van nieuwe technologieën creëren wij oplossingen die in staat zijn om dit gevoel te genereren.

Wij geloven in het bieden van praktische, dagelijkse ondersteuning. Elke dag weer. Daarom hebben wij GoLiveClip ontwikkeld. Deze clip en haar programma’s geven gebruikers de kans om de regie te nemen over de eigen veiligheid, gezondheid en vrijheid. Daarnaast faciliteert onze technologie het ondersteunen van mensen dóór mensen – want vrijheid is onlosmakelijk verbonden met gemeenschap, vriendschap en familie.

Onze oplossingen zijn toegankelijk voor iedereen: zonder uitzonderingen. Gociety Solutions heeft het zich als doel gesteld om producten te ontwikkelen die voor iedereen te begrijpen en te gebruiken zijn. Zo maken we het voor iedereen mogelijk om te kiezen voor een gezonde leefstijl en gemoedsrust.

Wereldwijde partners

Wij ontwikkelen wetenschappelijk gevalideerde, innovatieve technologie, en creëren gebruiksvriendelijke, moderne programma’s die daar volledig bij aansluiten.

We werken samen met internationale partners die voor ons per land de marketing, sales en after sales verzorgen. Ben jij specialist in e-health binnen jouw regio en wil je je inzetten voor onze oplossingen? Laat het ons dan weten.